Spletni dogodek

Ženska zrela leta: čas za zdravje, zadovoljstvo in zase

Četrtek, 21. 10. 2021, ob 18 uri

Se vam ženska zrela leta zdijo zahtevna, a hkrati razburljiva? Takšne občutke doživlja večina žensk po štiridesetem.

Takrat se v telesu z upadom koncentracije estrogena in počasnejšo presnovo začnejo dogajati velike spremembe. Naraščati začne možnost za pojav hudih bolezni, pojavijo se lahko motnje menstrualnega cikla, pridobivanje teže in zmanjšanje mišične mase, celo urinska inkontinenca in krhke kosti. Koža postaja vse manj napeta, neredki so tudi nespečnost, upad kognitivnih sposobnosti in psihološke spremembe, predvsem razdražljivost in depresija.
A hkrati so to leta, ko so življenjske prioritete izoblikovane, kariera je utrjena, odnosi so ustvarjeni.

Kako torej krmariti med telesnimi in duševnimi izzivi življenja po štiridesetem ter iskanjem občutkov zadovoljstva in izpolnjenosti?

O tem bomo govorili na dogodku, ki si ga lahko v spletnem prenosu v živo ogledate v četrtek, 21. 10., ob 18. uri.
Prijavite se (pohitite, število mest je omejeno) in ob brezplačnem ogledu vas čaka tudi darilo, žoga za vadbo.

3 razlogi za prijavo

Pozitivno - vsak dan je lahko nova priložnost.

Z nasveti za boljše telesno in duševno počutje boste ovire lažje preskočili, priložnosti pa bolje izkoristili.

Strokovno - vsebine s področij ginekologije, psihologije in psihoterapije.

Strokovnjakinji bosta govorili o izzivih zrelih let in rešitvah zanje, tudi iz lastnih izkušenj.

Osebno - na svoja vprašanja dobite odgovor.

Strokovnjakinji bosta odgovarjali na konkretna vprašanja prijavljenih na spletni dogodek.

Svoje poglede, strokovne in osebne izkušnje bosta z vami in voditeljico Zvezdano Mlakar delili gostji, strokovnjakinji:

Image

Katja Milićević

dr. med., specialistka ginekologije in porodništva

Image

dr. Zvezdana Snoj

dr. med., specialistka psihiatrije

 

Kot posebna gostja se nam bo pridružila tudi:

Image

Tanja Španić

predsednica združenja Europa Donna

 
 

Prijava na dogodek

Za prijavo na dogodek Ženska zrela leta: čas za zdravje, zadovoljstvo in zase izpolnite spodnji obrazec.

ŽELITE BITI INFORMIRANI?

Če želite v prihodnje prejemati e-novice in obvestila Triglav, Zdravstvene zavarovalnice, d.d., preko katerih boste vedno na tekočem z novostmi v ponudbi zavarovalnice ali drugih družb v Skupini Triglav, s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (ažuriran seznam družb je objavljen na spletni strani Skupine Triglav, www.triglav.eu), ki vas bi utegnile zanimati in v katerih boste prejemali zanimive zgodbe, nasvete in koristne vsebine iz vsakdanjega življenja ter vabila na bodoče tovrstne zanimive dogodke, za katera se bomo trudili, da jih prilagodimo vašim interesom, nam to potrdite z označitvijo okencev spodaj:

Privolitve za obdelavo osebnih podatkov (ni obvezno) Privolitve za obdelavo osebnih podatkov niste dolžni podati. Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete, pri čemer preklic privolitve velja za naprej in ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Privolim, da lahko Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d. moje osebne podatke, ki sem jih podal za prijavo na dogodek, obdeluje za naslednje namene:

V kolikor se želite prijaviti, pravilno izpolnite obvezna polja.Prišlo je do tehnične napake.Pozdravljeni, uspešno ste se oddali obrazec.

Z zvezdico (*) so označena vsa polja, ki jih je potrebno obvezno izpolniti.

Zgornje podatke bo Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d. obdelovala za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka. V elektronskem sporočilu boste prejeli povezavo do dogodka in navodila za sodelovanje.

OBVESTILO O SNEMANJU DOGODKA
Obveščamo vas, da bo digitalni dogodek fotografiran in sneman prek aplikacije Zoom. S sodelovanjem na digitalnem dogodku se šteje, da pristajate na opredeljene pogoje fotografiranja in snemanja dogodka. Galerija fotografij oz. video prispevek, pripravljen na podlagi posnetkov, bo objavljena na uradni spletni strani Triglav, Zdravstvene zavarovalnice, d.d. (zdravstveninasvet.triglavzdravje.si) in socialnih omrežjih Triglav, Zdravstvene zavarovalnice, d.d. (Facebook, lnstagram, Twitter, YouTube). Če želite odstraniti oz. anonimizirati objavljene fotografije, na katerih ste vi osrednji motiv posnetka, vas prosimo, da nam to čim prej sporočite na e-naslov info@triglavzdravje.si. Vaša pojavnost v kadru videoposnetkov digitalnega dogodka je odvisna od vašega aktivnega sodelovanja na dogodku (npr. postavljanje vprašanj predavatelju). Za dodatne informacije v zvezi s tem nas lahko kontaktirate na e-naslov info@triglavzdravje.si. Varstvo zasebnosti v aplikaciji Zoom je zagotovljeno pod pogoji, objavljenimi na explore.zoom.us/docs/en-us/privacy.html.

POMEMBNO
Upravljavec osebnih podatkov je Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Koper, Pristaniška ulica 10, 6000 Koper – Capodistria (v nadaljevanju: »zavarovalnica«). Zavarovalnica vaše osebne podatke obdeluje za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka v smislu točke (b) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov. Na podlagi privolitve v smislu določbe točke (a) člena 6(1) Splošne uredbe za varstvo podatkov, zavarovalnica vaše osebne podatke obdeluje tudi za namene, ki ste jih označili v razdelku »Privolitev za obdelavo osebnih podatkov«. Vaših osebnih podatkov zavarovalnici niste dolžni posredovati, vendar pa se v tem primeru ne boste mogli udeležiti dogodka. Vaši osebni podatki se uporabljajo in shranjujejo skladno z veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov. Zavarovalnica osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Privolitve v obdelavo osebnih podatkov niste dolžni podati, hkrati pa privolitev ni pogoj za sodelovanje na dogodku. V zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Pristaniška ulica 10, 6000 Koper - Capodistria, ali preklici@triglavzdravje.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletni strani zavarovalnice www.triglavzdravje.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavzdravje.si. Kot posameznik imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletni strani www.triglavzdravje.si/pravno-obvestilo. Vaši osebni podatki se uporabljajo in shranjujejo skladno z veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov. Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače.