Spletni dogodek

Ženska zrela leta: čas za zdravje, zadovoljstvo in zase

Zrela leta so za številne ženske zahtevna, a hkrati razburljiva. Po štiridesetem letu se v telesu z upadom koncentracije estrogena in počasnejšo presnovo začnejo dogajati velike spremembe. Leta prinašajo izzive in žal tudi večjo izpostavljenost boleznim. A hkrati je to tudi čas, ko so življenjske prioritete izoblikovane, kariera je utrjena, odnosi pa so ustvarjeni.

Kako krmariti v življenju po štiridesetem, smo se pogovarjali na digitalnem dogodku, ki ga je vodila Zvezdana Mlakar.

»Svojo podobo moramo sprejeti, hkrati pa se moramo tudi spreminjati. Sposobnost prilagajanja nas vodi naprej. S spremembami ni nič narobe, spremembe so dobre,« je eno od sporočil.

Oglejte si zanimiv ženski pogovor o ženskih temah v celoti..

Ogled posnetka
Image

3 razlogi za ogled

Pozitivno - vsak dan je lahko nova priložnost

Z nasveti za boljše telesno in duševno počutje boste ovire lažje preskočili, priložnosti pa bolje izkoristili.

Strokovno - vsebine s področij ginekologije in psihoterapije

Strokovnjakinje so govorile o izzivih zrelih let in njihovih rešitvah, tudi iz lastnih izkušenj.

Osebno - na svoja vprašanja dobite odgovor

Strokovnjakinji sta odgovarjali na konkretna vprašanja prijavljenih na spletni dogodek.

Svoje poglede, strokovne in osebne izkušnje sta z voditeljico Zvezdano Mlakar delili gostji, strokovnjakinji:

Image

Katja Milićević

dr. med., specialistka ginekologije in porodništva

Image

dr. Zvezdana Snoj

dr. med., specialistka psihiatrije

 

Kot posebna gostja se je na digitalnem dogodku oglasila tudi:

Image

Tanja Španić

predsednica slovenskega združenja Europa Donna

 
 

Prijava za ogled digitalnega dogodka

Za ogled posnetka dogodka se prijavite spodaj. Povezavo vam bomo poslali tudi na vaš elektronski naslov.

Privolitve za obdelavo osebnih podatkov (ni obvezno)

Privolim, da lahko Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d. moje osebne podatke, ki sem jih podal za prijavo na dogodek, obdeluje za naslednje namene:

V kolikor se želite prijaviti, pravilno izpolnite obvezna polja.Prišlo je do tehnične napake.Pozdravljeni, uspešno ste se oddali obrazec.

POMEMBNO
Upravljavec osebnih podatkov je Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Koper, Pristaniška ulica 10, 6000 Koper – Capodistria (v nadaljevanju: »zavarovalnica«). Zavarovalnica vaše osebne podatke obdeluje za namen obveščanja o dogodku in v zvezi z dogodkom ter za namen izvedbe dogodka v smislu točke (b) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov. Na podlagi privolitve v smislu določbe točke (a) člena 6(1) Splošne uredbe za varstvo podatkov, zavarovalnica vaše osebne podatke obdeluje tudi za namene, ki ste jih označili v razdelku »Privolitev za obdelavo osebnih podatkov«. Vaših osebnih podatkov zavarovalnici niste dolžni posredovati, vendar pa se v tem primeru ne boste mogli udeležiti dogodka. Vaši osebni podatki se uporabljajo in shranjujejo skladno z veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov. Zavarovalnica osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Privolitve v obdelavo osebnih podatkov niste dolžni podati, hkrati pa privolitev ni pogoj za sodelovanje na dogodku. V zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Pristaniška ulica 10, 6000 Koper - Capodistria, ali preklici@triglavzdravje.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletni strani zavarovalnice www.triglavzdravje.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavzdravje.si. Kot posameznik imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletni strani www.triglavzdravje.si/pravno-obvestilo. Vaši osebni podatki se uporabljajo in shranjujejo skladno z veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov. Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen kadar zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače.