Prihajajoči digitalni posveti

Kdaj

6. november ob 12.00

Kje

Na spletu

Kotizacija

Brezplačno

WEBINAR

Digitalni posvet o rekonstrukciji dojke po raku

Rekonstrukcija dojke po mastektomiji je postala pomemben del zdravljenja raka dojke, za katerim v razvitem svetu zboli vsaka osma ženska. Z rekonstrukcijo se povrne telesna skladnost in samozavest. O tem bomo govorili na digitalnem posvetu s prof. dr. Urošem Ahčanom, dr. med.

Prijavi se na webinar

Kdaj

3. oktober 2020

Kje

Na spletu

Kotizacija

Brezplačno

WEBINAR

Digitalni posvet z ginekologinjo

V poporodnem obdobju se pri ženskah spremembe na številnih področjih odvijajo zelo hitro. Te nenadne spremembe lahko žensko presenetijo, včasih tudi zmedejo. Za rešitev večine dilem je potreben le pogovor z bližnjo osebo ali strokovnjakom, zato vas vabimo, da se nam pridružite na digitalnem posvetu z ginekologinjo izr. prof. dr. Nataša Tul Mandić.

Prijavi se na webinar
 

Pretekli digitalni posveti

WEBINAR

Digitalni posvet o pomenu zgodnjega odkrivanja raka dojk

15. OKTOBER 2020

Na digitalnem dogodku je mag. Kristijana Hertl, dr. med. predstavila pomen samopregledovanja pri zgodnjem odkrivanju raka dojk. Predstavila je tudi presejalni program DORA in razložila, zakaj je tako pomembno, da se ženske na vabilo presejalnega programa odzovejo.

Oglej si webinar

WEBINAR

Digitalni posvet z ginekologinjo o poporodnem obdobju

2. OKTOBER 2020

V večini primerov je za rešitev dilem, s katerimi se nosečnice soočajo po porodu, potreben le pogovor s strokovnjakom ali z bližnjo osebo, ki ji ženska zaupa. O spremembah, ki jih ženske in njeni člani družine občutijo v poporodnem obdobju, smo se na digitalnem posvetu pogovarjali z ginekologinjo izr. prof. dr. Natašo Tul Mandić.

Oglej si webinar

WEBINAR

Digitalni posvet z nevrologom

21. SEPTEMBER 2020

Demenca je bolezen, ki bo v naši družbi čedalje bolj prisotna in pomembno je, da se o njej odkrito pogovarjamo. Na digitalnem posvetu smo z nevrologom prof. dr. Zvezdanom Pirtoškom govorili o demenci, o znakih, po katerih lahko svojci prepoznajo bolezen ter o ukrepih, s katerimi pripomorejo, da bolniki čim dlje ohranijo umske sposobnosti.

Oglej si webinar

WEBINAR

Digitalni posvet z ortopedom

3. SEPTEMBER 2020

Na digitalnem posvetu smo se z ortopedom dr. Bogdanom Ambrožičem pogovarjali o najpogostejših poškodbah, ki so posledica rekreativnih športov, o tem, kaj lahko naredimo, da poškodbe preprečimo ter kako ob nastanku poškodb ukrepamo. V drugem delu dogodka je dr. Bogdan Ambrožič odgovarjal na vprašanja udeležencev.

Oglej si webinar

WEBINAR

Digitalni posvet z dermatologinjo

9. JUNIJ 2020

Priznana dermatologinja Jasmina Demšar je predstavila koristne dermatološke nasvete za nego kože v poletnem času. Spregovorila je o ustrezni zaščiti pred soncem, pomembnosti vitamina D ter najpogostejših težavah in boleznih kože. V drugem delu smo se posvetili vašim vprašanjem.

Oglej si webinar

WEBINAR

Digitalni posvet z oftalmologinjo

19. MAJ 2020

S priznano oftalmologinjo Kristino Mikek smo se pogovarjali o tem, kako lahko s preprostimi vajami vsak dan poskrbimo za vitalnost naših oči. V sklopu posveta smo obravnavali 10 preprostih nasvetov, ki so enostavni za izvajanje in ki bodo pripomogli k boljšemu zdravju vaših oči.

Oglej si webinar